Home > Bestanden > aoltpspd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een aoltpspd fout

Aoltpspd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of aoltpspd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om aoltpspd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AOL TopSpeed. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat aoltpspd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Aoltpspd.exe bestandsinfo

Het proces AOL TopSpeed hoort bij de software AOL Uninstaller of AOL TopSpeed of Able2Extract Professional van America Online (www.aol.com)..

Omschrijving: aoltpspd.exe is het uitvoerende bestand van de TopSpeed 9.0 utility welke gescheiden gedownload kan worden samen met de VR software. Het draagt zorg voor snellere toegang tot het internet, in het bijzonder met betrekking tot inbelverbindingen. Het gebruikt Web cache technologie door webpagina gegevens op te slaan en te hergebruiken wanneer deze site weer bezocht wordt. Door cache gegevens te gebruiken kunnen de pagina’s vlotter geladen worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft aoltpspd.exe niet nodig. Aoltpspd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - common is C:\Program Files\common files\aol\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 46,768 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 487,518 bytes, 495,710 bytes of 492,752 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/aoltpspd.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als aoltpspd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het aoltpspd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over aoltpspd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

aoltpspd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.