Home > Bestanden > apache.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een apache fout

Apache.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of apache.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om apache.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Apache HTTP Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat apache.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Apache.exe bestandsinfo

Het proces Apache HTTP Server of NVIDIA ForceWare Network Access Manager of CCcam_info.php (versie 1.2.1) of SI Stand-alone Application

hoort bij de software NVIDIA ForceWare Network of Apache HTTP Server of NVIDIA nTune of marvell (versie 61xx, 61xx MRU) of NVIDIA ForceWare Network Access Manager of Marvell (versie 61xx MRU) of Marvell MRU of NVIDIA Display Control Panel of I'm InTouch of SI Stand-alone Application of E*Doc of CCcam_info.php of AppServ of NVIDIA ForceWare Network Access of NVIDIA Drivers of Vembu StoreGrid

van Apache Software Foundation (www.apache.org) of GM Service and Parts Operations..

Omschrijving: Apache is het of een van de meest gangbare webservers gebruikt op het Internet, en apache.exe is het proces dat Apache voert. U zult zien dat dit actief is als u Apache expliciet op uw computer zet om webservice mogelijk te maken. Het kan ook geïnstalleerd worden door commerciële producten die dit gebruiken, bijvoorbeeld het Nvidia firewall programma staat bekend om het te gebruiken. Het systeem is niet kritisch, maar het uitschakelen ervan zal problemen met de software die erop vertrouwd, veroorzaken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft apache.exe niet nodig. Bestand apache.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings" (e.g. C:\Program Files\Apache Group\Apache2\bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 20,543 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 20,541 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/apache.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

  • Als apache.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,480 bytes (88% van alle voorkomende bestanden) of 20,545 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand apache.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als apache.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het apache.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over apache.exe, deel je kennis dan en help anderen.

apache scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.