Home > Bestanden > AppSvc32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AppSvc32 fout

AppSvc32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AppSvc32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AppSvc32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec Application Core Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AppSvc32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AppSvc32.exe bestandsinfo

Het proces Symantec Application Core Service hoort bij de software Symantec Application Core of AppCore van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: AppSvc32.exe is een essentieel onderdeel van de Norton Antivirus Suite. Antivirus software beschermt computers tegen onbevoegde toegang door en installatie van programma’s. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je antivirus software niet langer meer correct funtioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AppSvc32.exe niet nodig. AppSvc32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 46,736 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 47,712 bytes of 45,664 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/appsvc32.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand AppSvc32.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. AppSvc32.exe is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AppSvc32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AppSvc32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AppSvc32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AppSvc32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.