Home > Bestanden > APSHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een APSHook fout

APSHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of APSHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om APSHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Application Protection Hook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat APSHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

APSHook.dll bestandsinfo

Het proces Application Protection Hook hoort bij de software Cognizance Identity Manager of Bioscrypt VeriSoft Single Sign On of Credential Manager for HP ProtectTools of ASUS Security Protect Manager van Cognizance (www.cognizancesecurity.com) of Bioscrypt (l1id.com)..

Omschrijving: Windows heeft APSHook.dll niet nodig. Bestand APSHook.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 56,832 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 70,144 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/apshook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). APSHook.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Als APSHook.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 89,872 bytes (87% van alle voorkomende bestanden) of 89,856 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Bestand APSHook.dll is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Het is geen Windows systeembestand. APSHook.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
De software ontwikkelaar HP biedt update informatie aan (www.hp.com). Als er problemen voorkomen met APSHook.dll, kunt u het hele programma Credential Manager for HP ProtectTools of Credential Manager for HP verwijderen via het Windows Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als APSHook.dll. Controleer daarom het APSHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over APSHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

APSHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.