Home > Bestanden > ArcURLRecord.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ArcURLRecord fout

ArcURLRecord.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ArcURLRecord.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ArcURLRecord.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ArcURLRecord Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ArcURLRecord.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ArcURLRecord.dll bestandsinfo

Het proces ArcURLRecord Module hoort bij de software Media Converter for Philips of ArcSoft Video Downloader of MediaConverter (versie 2.5 for Philips) of Cakewalk Session Drummer VSTi van ArcSoft (www.arcsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft ArcURLRecord.dll niet nodig. ArcURLRecord.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 145,920 bytes (79% van alle voorkomende bestanden), 158,208 bytes, 188,416 bytes of 170,496 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/arcurlrecord.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 11222041-111B-46E3-BD29-EFB2449479B1. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Bestand ArcURLRecord.dll is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ArcURLRecord.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ArcURLRecord.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ArcURLRecord.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ArcURLRecord scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.