Home > Bestanden > ASCPlugin_Protection.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ASCPlugin_Protection fout

ASCPlugin_Protection.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ASCPlugin_Protection.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ASCPlugin_Protection.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Advanced SystemCare. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ASCPlugin_Protection.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ASCPlugin_Protection.dll bestandsinfo

Het proces Advanced SystemCare (versie 7 ASCPlugin_Protection) hoort bij de software Advanced SystemCare (versie 6, 7) of Advanced SystemCare Ultimate (versie 6) van IObit (www.iobit.com)..

Omschrijving: Windows heeft ASCPlugin_Protection.dll niet nodig. ASCPlugin_Protection.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 659,264 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 655,744 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ascplugin_protection.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is BA0C978D-D909-49B6-AFE2-8BDE245DC7E6. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand ASCPlugin_Protection.dll is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Bestand ASCPlugin_Protection.dll is een bestand met Verisign signatuur. ASCPlugin_Protection.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als ASCPlugin_Protection.dll wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 662,400 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand ASCPlugin_Protection.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand ASCPlugin_Protection.dll is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. ASCPlugin_Protection.dll is geen Windows systeemcomponent. ASCPlugin_Protection.dll kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ASCPlugin_Protection.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ASCPlugin_Protection.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ASCPlugin_Protection.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ASCPlugin_Protection scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.