Home > Bestanden > ashMaiSv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ashMaiSv fout

AshMaiSv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ashMaiSv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ashMaiSv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update avast! e-Mail Scanner Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ashMaiSv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AshMaiSv.exe bestandsinfo

Het proces avast! e-Mail Scanner Service hoort bij de software avast! Antivirus van ALWIL Software (www.avast.com)..

Omschrijving: ashMaiSv.exe is onderdeel van de Avast! antivirus software en wordt gebruikt om e-mails te scannen op virussen en trojans. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je antivirus programma je niet langer kunnen beschermen tegen virussen afkomstig uit e-mails.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ashMaiSv.exe niet nodig. AshMaiSv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 247,160 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 254,040 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ashmaisv.exe.html 
De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Bestand ashMaiSv.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ashMaiSv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ashMaiSv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ashMaiSv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ashMaiSv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.