Home > Bestanden > ashServ.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ashServ fout

AshServ.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ashServ.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ashServ.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update avast! antivirus Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ashServ.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AshServ.exe bestandsinfo

Het proces avast! antivirus service hoort bij de software avast! Antivirus van ALWIL Software (www.avast.com)..

Omschrijving: ashServ.exe is onderdeel van de Avast! antivirus software. Het is een essentieel onderdeel van dit antivirus programma en moet niet worden verwijderd. Als je dat wel doet, zal je antivirus programma niet meer je PC kunnen beschermen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ashServ.exe niet nodig. Bestand ashServ.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\alwil software\avast4\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 138,680 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 132,472 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ashserv.exe.html 
Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Bestand ashServ.exe is geen Windows kernbestand. AshServ.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ashServ.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ashServ.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ashServ.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ashServ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.