Home > Bestanden > AsIO.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AsIO fout

AsIO.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AsIO.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AsIO.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AsIO. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AsIO.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AsIO.sys bestandsinfo

Het proces AsIO hoort bij de software AsIO van ASUSTeK Computer (www.asus.com)..

Omschrijving: AsIO.sys is geïnstalleerd op computers met moeder-boards van Asus. Deze software wordt gebruikt om met het moeder-board te communiceren en dit te controleren. Het is een essentieel onderdeel van je systeemsoftware en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AsIO.sys niet nodig. AsIO.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,962 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 5,685 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/asio.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Bestand AsIO.sys is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. AsIO.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Als AsIO.sys wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk. Bestandsformaat is 13,440 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 15,232 bytes, 14,392 bytes of 13,368 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. AsIO.sys is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. AsIO.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AsIO.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het AsIO.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AsIO.sys, deel je kennis dan en help anderen.

AsIO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.