Home > Bestanden > askBar.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een askBar fout

AskBar.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of askBar.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om askBar.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Ask.com Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat askBar.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AskBar.dll bestandsinfo

Het proces Ask.com Toolbar of Ask Toolbar for Internet Explorer hoort bij de software Ask Toolbar of Foxit Toolbar of Vuze Toolbar of ZoneAlarm Spy Blocker Toolbar of Ask.com Toolbar of Ask Toolbar for Internet van Ask.com (www.ask.com)..

Omschrijving: Windows heeft askBar.dll niet nodig. AskBar.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 333,192 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 279,944 bytes, 325,000 bytes, 238,544 bytes of 238,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/askbar.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 5A074B21-F830-49de-A31B-40463F552DA4 of 5A074B21-F830-49de-A31B-5BB9D7F6B407 of 201f27d4-3704-41d6-89c1-aa35e39143ed. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. AskBar.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als askBar.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het askBar.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over askBar.dll, deel je kennis dan en help anderen.

askBar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.