Home > Bestanden > AskService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AskService fout

AskService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AskService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AskService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Ask Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AskService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AskService.exe bestandsinfo

Het proces Ask Toolbar for Internet Explorer hoort bij de software Vuze Toolbar of ZoneAlarm Spy Blocker Toolbar of Ask Toolbar van Ask.com (www.ask.com)..

Omschrijving: Windows heeft AskService.exe niet nodig. Bestand AskService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 464,264 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 460,168 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/askservice.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. AskService.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand AskService.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand AskService.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. AskService.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AskService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AskService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AskService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AskService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.