Home > Bestanden > aspi32.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een aspi32 fout

Aspi32.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of aspi32.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om aspi32.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ASPI for WIN32 Kernel Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat aspi32.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Aspi32.sys bestandsinfo

Het proces ASPI for WIN32 Kernel Driver hoort bij de software Adaptec's ASPI Layer of EZ-SCSI van Adaptec (www.adaptec.com)..

Omschrijving: De Windows ASPI (Advanced SCSI Programming Interface) driver, Aspi32.sys, is geïnstalleerd als onderdeel van SCSI drivers en functioneert als een hardware onafhankelijke interface tussen de hardware-specifieke host SCSI adapter en hardware-specifieke SCSI randapparatuur zoals een CD drive. Het beheert eveneens diverse I/O verzoeken van randapparatuur en kent per situatie prioriteit toe aan SCSI randapparatuur.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft aspi32.sys niet nodig. Aspi32.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 25,244 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 16,512 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aspi32.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. aspi32.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als aspi32.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het aspi32.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over aspi32.sys, deel je kennis dan en help anderen.

aspi32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.