Home > Bestanden > aspimgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus aspimgr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen aspimgr.exe als malware, onder meer Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Danmec.gen!E of Trojan:Win32/Danmec.M, en TrendMicro herkent het als Mal_Asprox of TROJ_GEN.USEHJ21.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de aspimgr.exe worm

Hints om aspimgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft ASPI Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat aspimgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Aspimgr.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft ASPI Manager hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Microsoft ASPI Manager van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: aspimgr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand aspimgr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 86,016 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aspimgr.exe.html 
Bestand aspimgr.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het aspimgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
69 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over aspimgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

aspimgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.