Home > Bestanden > aspnet_state.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een aspnet_state fout

Aspnet_state.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of aspnet_state.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om aspnet_state.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft ASP.NET State Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat aspnet_state.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Aspnet_state.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft ASP.NET State Server of ASP.NET State Service hoort bij de software Microsoft .NET Framework (versie 4, 4 Extended) of ASP.NET State Service of ASP.NET State Service, ASP.NET State Service, ASP.NET State Service van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: aspnet_state.exe is wordt gebruikt door toepassingen die de ASP.NET programmeerstandaard gebruiken. Als je zulke programma’s op je computer hebt, dan moet je dit programma niet beëindigen of verwijderen. Als je dat wel doet, bestaat er namelijk de kans dat ze niet meer goed zullen werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft aspnet_state.exe niet nodig. Aspnet_state.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 34,312 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 33,800 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aspnet_state.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand aspnet_state.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als aspnet_state.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het aspnet_state.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over aspnet_state.exe, deel je kennis dan en help anderen.

aspnet_state scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.