Home > Bestanden > astsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een astsrv fout

Astsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of astsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om astsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nalpeiron Highend Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat astsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Astsrv.exe bestandsinfo

Het proces Nalpeiron Highend Service of A.S.T Highend Service hoort bij de software Nalpeiron License Management of A.S.T Copy Protection van Nalpeiron (www.nalpeiron.com) of Advanced Software Technologies..

Omschrijving: Windows heeft astsrv.exe niet nodig. Astsrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/astsrv.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Astsrv.exe is geen Windows kernbestand. Bestand astsrv.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

  • Als astsrv.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,344 bytes (89% van alle voorkomende bestanden), 61,760 bytes, 53,248 bytes of 385,024 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Bestand astsrv.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als astsrv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het astsrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over astsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

astsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.