Home > Bestanden > AsusService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AsusService fout

AsusService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AsusService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AsusService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AsusService.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AsusService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AsusService.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software ASUS PCE-N53 WLAN Card Utilities & Driver of Asus Launcher Service van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft AsusService.exe niet nodig. Bestand AsusService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 219,136 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/asusservice.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Bestand AsusService.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. AsusService.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Als AsusService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 184,320 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. AsusService.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
U kunt het programma ASUS PCE-N53 WLAN Card Utilities & Driver verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op ASUS PCE-N53 WLAN Card Utilities & Driver in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AsusService.exe. Controleer daarom het AsusService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AsusService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AsusService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.