Home > Bestanden > atashost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een atashost fout

Atashost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of atashost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om atashost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WebEx Host for Support Center. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat atashost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Atashost.exe bestandsinfo

Het proces WebEx Host for Support Center hoort bij de software WebEx Support Center of WebEx Support Manager for Internet of WebEx Support Manager for of WebEx Service Host for Support Center van WebEx Communications (www.webex.com) of Cisco WebEx..

Omschrijving: Windows heeft atashost.exe niet nodig. Atashost.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 20,376 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 43,912 bytes, 20,360 bytes, 135,272 bytes of 134,456 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/atashost.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Atashost.exe is geen Windows systeemcomponent. Atashost.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als atashost.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het atashost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over atashost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

atashost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.