Home > Bestanden > Ath_CoexAgent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Ath_CoexAgent fout

Ath_CoexAgent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Ath_CoexAgent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Ath_CoexAgent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Atheros Coex Service Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Ath_CoexAgent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ath_CoexAgent.exe bestandsinfo

Het proces Atheros Coex Service Application hoort bij de software Dell WLAN and Bluetooth Client of Atheros WLAN and Bluetooth Client of Ath_Coex Application of Qualcomm Atheros Bluetooth Suite of Dell Bluetooth Installation van Atheros..

Omschrijving: Windows heeft Ath_CoexAgent.exe niet nodig. Ath_CoexAgent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 151,552 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes, 146,592 bytes, 323,584 bytes of 138,400 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ath_coexagent.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Ath_CoexAgent.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Ath_CoexAgent.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Ath_CoexAgent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Ath_CoexAgent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Ath_CoexAgent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.