Home > Bestanden > Ati2evxx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Ati2evxx fout

Ati2evxx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Ati2evxx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Ati2evxx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ATI External Event Utility EXE Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Ati2evxx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ati2evxx.exe bestandsinfo

Het proces ATI External Event Utility EXE Module of Ati HotKey Poller hoort bij de software ATI External Event Utility for WindowsNT and Windows9X of ATI External Event Utility for Windows of Ati HotKey Poller van ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: ati2evxx.exe is de ATI External Event Utility Module. Het wordt geïnstalleerd op systemen met grafische kaarten van ATI wanneer u ATI drivers installeert en zorgt voor aangepaste ATI-functies, zoals het gebruik van speciale ATI sneltoetsen voor het activeren van bepaalde functies en het gebruik van Alt+F5 om te schakelen tussen de schermen. Het is niet noodzakelijk door de meeste gebruikers.

Gedetailleerde Analyse: Ati2evxx.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Ati2evxx.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 405,504 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 602,112 bytes en nog 84 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ati2evxx.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand Ati2evxx.exe is geen Windows kernbestand. Ati2evxx.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Ati2evxx.exe kan toepassingen monitoren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als Ati2evxx.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,000 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Ati2evxx.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Ati2evxx.exe is geen Windows systeemcomponent. Ati2evxx.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Ati2evxx.exe. Controleer daarom het Ati2evxx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Internetverbinding OK, echter browsers komen net op het net. Na veel zoeken, taakbeheer, processen. Blijkt dit Ati-ding mijn processor op 100 % te laten draaien. Proces gedelet, en CPU zakt onmiddellijk terug tot normaal (inactief ~ 10 %). PC loopt nu normaal verder, dus dit Ati doet nix ! Wat doet het dan met 70 % CPU tijd ?? Browserprobleem overigens nog niet opgelost. Zoeken verder. In de Win/System32 mappen blijken heel veel ati*** files voor te komen. Wat is dit voor ellende ? Soms kan ik weer gewoon browsen, soms weer nada. Pingen e.d. loopt prima
hedrik
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van Ati2evxx.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
199 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over Ati2evxx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Ati2evxx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.