Home > Bestanden > ATIDtct.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ATIDtct fout

ATIDtct.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ATIDtct.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ATIDtct.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ATI Device Detection Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ATIDtct.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ATIDtct.EXE bestandsinfo

Het proces ATI Device Detection Application of ATI Multimedia Center hoort bij de software ATI Multimedia Center van ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: Windows heeft ATIDtct.EXE niet nodig. Bestand ATIDtct.EXE bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\ATI Multimedia\main\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 69,705 bytes, 53,248 bytes of 69,709 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/atidtct.exe.html 
Bestand ATIDtct.EXE is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ATIDtct.EXE, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ATIDtct.EXE proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ATIDtct.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

ATIDtct scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.