Home > Bestanden > atiesrxx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een atiesrxx fout

Atiesrxx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of atiesrxx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om atiesrxx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AMD External Events Service Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat atiesrxx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Atiesrxx.exe bestandsinfo

Het proces AMD External Events Service Module hoort bij de software AMD External Events of AMD External Events Utility van AMD (www.amd.com)..

Omschrijving: Windows heeft atiesrxx.exe niet nodig. Atiesrxx.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 176,128 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 172,032 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/atiesrxx.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Atiesrxx.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als atiesrxx.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het atiesrxx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over atiesrxx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

atiesrxx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.