Home > Bestanden > atiptaxx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een atiptaxx fout

Atiptaxx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of atiptaxx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om atiptaxx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ATI Desktop Control Panel. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat atiptaxx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Atiptaxx.exe bestandsinfo

Het proces ATI Desktop Control Panel hoort bij de software ATI Desktop Component van ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: De ATI Task Bar utility implementeert een systeem pictogram dat gebruikt kan worden om snel toegang te verkrijgen tot Eigenschappen voor Beeldscherm. Het is standaard geïnstalleerd tijdens de installatie van drivers voor ATI videokaarten. Zoals met de meeste systeemvak processen, is dit slechts een gemak en niet van essentieel belang, want u kunt de de instellingen van de grafische kaart veranderen in het bedieningspaneel.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft atiptaxx.exe niet nodig. Bestand atiptaxx.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 344,064 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 339,968 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/atiptaxx.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Programma is niet zichtbaar. Atiptaxx.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als atiptaxx.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk. Bestandsformaat is 344,064 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 290,816 bytes en nog 6 varianten. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Atiptaxx.exe kan onthoud inputs.
  • Als atiptaxx.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 335,872 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Bestand atiptaxx.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Atiptaxx.exe is geen Windows kernbestand. Atiptaxx.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als atiptaxx.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het atiptaxx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
90 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over atiptaxx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

atiptaxx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.