Home > Bestanden > ATIRW.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ATIRW fout

ATIRW.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ATIRW.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ATIRW.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ATI Remote Wonder. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ATIRW.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ATIRW.exe bestandsinfo

Het proces ATI Remote Wonder hoort bij de software ATI Remote Wonder (versie 2) of ATIRW2 van ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: Windows heeft ATIRW.exe niet nodig. Bestand ATIRW.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\ATI Multimedia\RemCtrl\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 196,608 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 1,622,016 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/atirw.exe.html 
Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ATIRW.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ATIRW.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ATIRW.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ATIRW scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.