Home > Bestanden > ATKKBService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ATKKBService fout

ATKKBService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ATKKBService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ATKKBService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ASUS Keyboard Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ATKKBService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ATKKBService.exe bestandsinfo

Het proces ASUS Keyboard Service of Keyboard Service hoort bij de software ASUS Keyboard Service of ATK Keyboard Service of Keyboard Service van ASUSTeK COMPUTER INC (www.asus.com)..

Omschrijving: ATKKBService.exe is een achtergrondproces dat standaard op een systeem is geïnstalleerd, samen met het verbeterde stuurprogrammapakket voor grafische kaarten en multimedia randapparatuur van het merk Asus. Dit programma staat extra configuratiemogelijkheden voor deze kaarten en randapparaten toe. Eveneens implementeert het opties voor schermweergave, bijvoorbeeld om parameters zoals helderheid en toepassingsspecifieke instellingen aan te passen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ATKKBService.exe niet nodig. ATKKBService.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 241,664 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 241,152 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/atkkbservice.exe.html 
ATKKBService.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. ATKKBService.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ATKKBService.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het ATKKBService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ATKKBService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ATKKBService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.