Home > Bestanden > ATKOSD.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ATKOSD fout

ATKOSD.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ATKOSD.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ATKOSD.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ATKOSD. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ATKOSD.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ATKOSD.exe bestandsinfo

Het proces ATKOSD hoort bij de software ATK0100 of ATK Hotkey of ASUS ATKOSD of ATK Package of Packard Bell ImageWriter van ASUS (www.asus.com) of ASUSTeK COMPUTER INC (www.asus.com)..

Omschrijving: Windows heeft ATKOSD.exe niet nodig. ATKOSD.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows - generally C:\Windows\atk0100\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,170,880 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 974,848 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/atkosd.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. ATKOSD.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

  • Als ATKOSD.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,420,736 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 2,482,176 bytes en nog 5 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen bestandsomschrijving.
    U kunt het programma ATK Hotkey of Packard Bell ImageWriter verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page? om het te updaten, ga naar support.lenovo.com/en_US/ voor ondersteuning, of klik op ATK Hotkey of Packard Bell ImageWriter in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
  • Als ATKOSD.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 647,168 bytes. Bestand ATKOSD.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ATKOSD.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ATKOSD.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ATKOSD.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ATKOSD scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.