Home > Bestanden > atwtusb.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een atwtusb fout

Atwtusb.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of atwtusb.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om atwtusb.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update User Mode Tablet Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat atwtusb.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Atwtusb.exe bestandsinfo

Het proces User Mode Tablet Driver of Tablet HID hoort bij de software Tablet HID of USB Tablet Manager van WALTOP International (www.waltop.com) of Aiptek (www.aiptek.com)..

Omschrijving: Windows heeft atwtusb.exe niet nodig. Atwtusb.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 290,816 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 294,912 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/atwtusb.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand atwtusb.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Atwtusb.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als atwtusb.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het atwtusb.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over atwtusb.exe, deel je kennis dan en help anderen.

atwtusb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.