Home > Bestanden > Au_.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Au_ fout

Au_.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Au_.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Au_.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Yahoo! Toolbar Setup. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Au_.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Au_.exe bestandsinfo

Het proces Yahoo! Toolbar Setup of Yahoo! Toolbar Uninstall Setup of att.net Toolbar Uninstall Setup of Coupon Companion Plugin Installer of oberontb Module

hoort bij de software Adobe® Flash® Player ActiveX Installer of ${PRDCT_DSP of Coupon Companion Plugin of oberontb Module

van Yahoo! (www.yahoo.com) of AnchorFree (anchorfree.com) of Findbasic.com (www.findbasic.com) of Industriya of Adobe Systems (www.adobe.com) of 215 Apps of TVersity..

Omschrijving: Windows heeft Au_.exe niet nodig. Bestand Au_.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 75,524 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 77,353 bytes en nog 21 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/au_.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Au_.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

  • Als Au_.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk. Bestandsformaat is 85,061 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 83,352 bytes en nog 11 varianten. Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Au_.exe kan onthoud inputs.
  • Als Au_.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 93,192 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 56,507 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Au_.exe is geen Windows systeemcomponent. Au_.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Au_.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Au_.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Au_.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Au_ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.