Home > Bestanden > aupdate.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een aupdate fout

Aupdate.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of aupdate.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om aupdate.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Automatic LiveUpdate Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat aupdate.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Aupdate.exe bestandsinfo

Het proces Automatic LiveUpdate Module of AutoUpdater Module hoort bij de software LiveUpdate of TMAgent van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft aupdate.exe niet nodig. Bestand aupdate.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 308,600 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 624,248 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/aupdate.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Aupdate.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. Aupdate.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk.

Als aupdate.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 488,960 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Bestand aupdate.exe is geen Windows systeembestand.
Het programma TMAgent kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als aupdate.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het aupdate.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over aupdate.exe, deel je kennis dan en help anderen.

aupdate scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.