Home > Bestanden > autobahn.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een autobahn fout

Autobahn.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of autobahn.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om autobahn.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Autobahn Accelerator. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat autobahn.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Autobahn.exe bestandsinfo

Het proces Autobahn Accelerator (versie 4.3.1.39) hoort bij de software Autobahn van Swarmcast..

Omschrijving: Windows heeft autobahn.exe niet nodig. Bestand autobahn.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 710,360 bytes (68% van alle voorkomende bestanden) of 711,384 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/autobahn.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). Het is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Autobahn.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als autobahn.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk. Bestandsformaat is 711,384 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 953,040 bytes, 709,336 bytes, 710,360 bytes of 712,408 bytes. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeembestand. Er is geen omschrijving van het programma. Autobahn.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
Als er problemen zijn met autobahn.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Autobahn).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als autobahn.exe. Controleer daarom het autobahn.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over autobahn.exe, deel je kennis dan en help anderen.

autobahn scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.