Home > Bestanden > autorun.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een autorun fout

Autorun.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of autorun.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om autorun.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AntiVirus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat autorun.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Autorun.exe bestandsinfo

Het proces AntiVirus (versie 2007 Pro) of AutoPlay Application of ams60_runtime of Autorun Application of Anti rapidshare of Donate

hoort bij de software Windows Updater of Anvivirus Application of AutoPlay Media Studio (versie 6.0 Runtime) of EeeSplendid of Autorun Application of Call of Duty (versie 4 - Modern Warfare(TM)) of Anti rapidshare by Zero of Microsoft Runtime

van Microsoft (www.microsoft.com) of Microsoft Co (www.microsoft.com) of Firaxis Games of Xaos-inc.com of emme Technique of Activision..

Omschrijving: Windows heeft autorun.exe niet nodig. Autorun.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,404,352 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 7,680 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/autorun.exe.html 
Autorun.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Autorun.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

  • Als autorun.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,404,352 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 24,576 bytes. Autorun.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Autorun.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
    Het programma EeeSplendid kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als autorun.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,882,816 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 2,396,160 bytes. Het is geen Windows kernbestand. Autorun.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
  • Als autorun.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk. Bestandsformaat is 508,555 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 263,744 bytes.
  • Als autorun.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,351,104 bytes.
  • Als autorun.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 61,440 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als autorun.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het autorun.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over autorun.exe, deel je kennis dan en help anderen.

autorun scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.