Home > Bestanden > AutoService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AutoService fout

AutoService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AutoService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AutoService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AutoService.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AutoService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AutoService.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software onbekend van VINAGAME SOFTWARE SERVICE JOINT STOCK COMPANY (www.vng.com.vn)..

Omschrijving: Windows heeft AutoService.exe niet nodig. AutoService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 102,477 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes of 108,504 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/autoservice.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Programma heeft geen zichtbaar venster. AutoService.exe is geen Windows kernbestand. Bestand AutoService.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AutoService.exe. Controleer daarom het AutoService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
36 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AutoService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AutoService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.