Home > Bestanden > AV.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus AV te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen AV.exe als malware, onder meer Kaspersky herkent het als Packed.Win32.Katusha.j of Trojan.Win32.FraudPack.antc, en Symantec herkent het als Packed.Mystic!gen3 of Packed.Mystic!gen4.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de AV.exe worm

Hints om AV.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Schedule Service command line interface. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AV.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AV.exe bestandsinfo

Het proces Schedule service command line interface of ADVPACK of ADs Router Layer DLL hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Windows Internet Explorer van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: AV.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. AV.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 157,184 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 182,784 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/av.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

  • Als AV.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 183,296 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 184,320 bytes, 157,184 bytes of 186,880 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows kernbestand.
  • Als AV.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 291,840 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. AV.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Controleer het AV.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AV.exe, deel je kennis dan en help anderen.

AV scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.