Home > Bestanden > avastUI.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avastUI fout

AvastUI.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avastUI.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avastUI.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update avast! Antivirus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avastUI.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AvastUI.exe bestandsinfo

Het proces avast! Antivirus hoort bij de software avast! Free Antivirus of avast! Internet Security of avast! Pro Antivirus of avast! Antivirus of avast! Premier of Avast! Antivirus van AVAST Software (www.avast.com) of ALWIL Software (www.avast.com)..

Omschrijving: Windows heeft avastUI.exe niet nodig. AvastUI.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,297,136 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 4,858,968 bytes en nog 26 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/avastui.exe.html 
Bestand avastUI.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand avastUI.exe is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. AvastUI.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Als avastUI.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,767,304 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 4,858,968 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. AvastUI.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand avastUI.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. AvastUI.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van avastUI.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Avast zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > avast! Antivirus of avast! Free Antivirus).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avastUI.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avastUI.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over avastUI.exe, deel je kennis dan en help anderen.

avastUI scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.