Home > Bestanden > AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AVG SafeGuard toolbar_toolbar fout

AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update toolbar.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll bestandsinfo

Het proces toolbar.dll of toolbar.dll (Official) hoort bij de software AVG SafeGuard toolbar of AVG Technologies van AVG Secure Search of AVG Technologies (www.freeavg.com)..

Omschrijving: Windows heeft AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll niet nodig. Bestand AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,353,624 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 3,122,864 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/avg%20safeguard%20toolbar_toolbar.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll is geen Windows systeembestand. Bestand AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll is een bestand met Verisign signatuur. AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AVG SafeGuard toolbar_toolbar.dll, deel je kennis dan en help anderen.

AVG SafeGuard toolbar_toolbar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.