Home > Bestanden > avgamsvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avgamsvr fout

Avgamsvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avgamsvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avgamsvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG Alert Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avgamsvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avgamsvr.exe bestandsinfo

Het proces AVG Alert Manager hoort bij de software AVG Anti-Virus system of AVG7 Alert Manager Server van GRISOFT, s.r.o (www.grisoft.com)..

Omschrijving: avgamsvr.exe Alert Manager is het onderdeel van het AVG Antivirus pakket van Grisoft. Dit programma is verantwoordelijk voor het afhandelen van diverse meldingen die de gebruiker ontvangt door het antivirus pakket bij het scannen voor virussen en andere malware. Het stopzetten ervan zal waarschijnlijk leiden tot problemen met AVG antivirus en kan uw systeemveiligheid in gevaar brengen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft avgamsvr.exe niet nodig. Avgamsvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - common is C:\Program Files\grisoft\avg free\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 418,816 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 353,280 bytes, 353,792 bytes of 436,224 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/avgamsvr.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand avgamsvr.exe is geen Windows systeemcomponent. Avgamsvr.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Als avgamsvr.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 418,816 bytes. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Avgamsvr.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avgamsvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avgamsvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avgamsvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

avgamsvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.