Home > Bestanden > avgemca.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avgemca fout

Avgemca.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avgemca.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avgemca.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG E-mail Scanner. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avgemca.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avgemca.exe bestandsinfo

Het proces AVG E-mail Scanner hoort bij de software AVG Internet Security van AVG Technologies CZ, s.r.o (www.freeavg.com)..

Omschrijving: Windows heeft avgemca.exe niet nodig. Bestand avgemca.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,607,040 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 952,440 bytes of 1,792,864 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/avgemca.exe.html 
Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand avgemca.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avgemca.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avgemca.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over avgemca.exe, deel je kennis dan en help anderen.

avgemca scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.