Home > Bestanden > avgrsstx.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avgrsstx fout

Avgrsstx.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avgrsstx.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avgrsstx.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG Resident Shield Starter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avgrsstx.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avgrsstx.dll bestandsinfo

Het proces AVG Resident Shield Starter hoort bij de software AVG Internet Security of AVG Resident Shield Starter van AVG Technologies CZ, s.r.o (www.freeavg.com) of AVG Technologies (www.freeavg.com)..

Omschrijving: Windows heeft avgrsstx.dll niet nodig. Avgrsstx.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 10,520 bytes (69% van alle voorkomende bestanden), 11,952 bytes, 12,536 bytes, 12,464 bytes of 20 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/avgrsstx.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Bestand avgrsstx.dll is geen Windows kernbestand. Bestand avgrsstx.dll is digitaal gesigneerd. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). avgrsstx.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avgrsstx.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het avgrsstx.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
76 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avgrsstx.dll, deel je kennis dan en help anderen.

avgrsstx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.