Home > Bestanden > avgupsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avgupsvc fout

Avgupsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avgupsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avgupsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG Update Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avgupsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avgupsvc.exe bestandsinfo

Het proces AVG Update Service hoort bij de software AVG 7.5 Anti-Virus System of AVG 7.0 Anti-Virus System van GRISOFT, s.r.o (www.grisoft.com)..

Omschrijving: avgupsvc.exe is onderdeel van de AVG Anti-Virus suite, en functioneert als een real-time update manager van de suite. Het start tegelijk met het besturingssysteem en controleert of de anti virus van de host up to date is met de centrale server. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt dit automatisch gesynchroniseerd. Het slaat eveneens bij het verbreken van de serververbinding niet afgeronde uploads op in het systeem en maakt deze af wanneer de verbinding weer hersteld is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft avgupsvc.exe niet nodig. Avgupsvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van C:\Windows - usually C:\Program Files\Grisoft\AVG Free\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,664 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 39,987 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/avgupsvc.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avgupsvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avgupsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avgupsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

avgupsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.