Home > Bestanden > avgw.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avgw fout

Avgw.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avgw.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avgw.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AVG 7.5 Launcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avgw.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avgw.exe bestandsinfo

Het proces AVG 7.5 Launcher of AVG 7.0 hoort bij de software AVG Anti-Virus system of AVG of AVG Anti-Virus System van GRISOFT, s.r.o (www.grisoft.com)..

Omschrijving: avgw.exe is onderdeel van de Grisoft’s AVG suite en de AVG Internet Security suite. Het wordt de AVG Launcher genoemd. Met dit proces kan de anti virus software geconfigureerd worden en de persoonlijke firewall in- of uitgeschakeld worden. Daarnaast kunnen systeemscans gepland worden evenals downloads.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft avgw.exe niet nodig. Avgw.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (typically C:\Program Files\Grisoft\AVG Free\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 219,136 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 145,920 bytes, 155,182 bytes of 642,048 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/avgw.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avgw.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avgw.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avgw.exe, deel je kennis dan en help anderen.

avgw scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.