Home > Bestanden > avp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avp fout

Avp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kaspersky Anti-Virus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avp.exe bestandsinfo

Het proces Kaspersky Anti-Virus of AVP - spyware removal module of avp.exe" -r of The Shield Deluxe (versie 2008) of Viricide of Active Virus Shield

hoort bij de software Kaspersky Anti-Virus (versie 2009, 6.0 for, 2010, 2011, 2012, 2013, 6.0 for Windows, 6.0 für Windows, 6.0 SOS) of Kaspersky Internet Security (versie 2013, 2011, 2012, 2010) of Antivirus Project (AVP) spyware removal module of Kaspersky PURE of The Shield Deluxe (versie 2008, 2007) of Active Virus Shield of Whizzo of Defender Pro Internet Security of Xilisoft Video Converter

van Kaspersky Lab (www.kaspersky.com) of Kaspersky Lab ZAO (www.kaspersky.com) of MskSoftStudy of MskVip of PCSecurityShield (www.pcsecurityshield.com) of Whizzo Technologies of AOL (www.aol.com) of Defender Pro..

Omschrijving: avp.exe, het proces achter de Kaspersky AntiVirus en Internet Beveiliging merknamen biedt naast beveiligingsdiensten tegen virussen, trojans, spyware en malware ook een persoonlijke firewall. Dit proces start tegelijkertijd met het besturingssysteem op en werkt op de achtergrond waar het continu checkt voor updates welke het indien nodig gelijk installeert.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft avp.exe niet nodig. Avp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 227,856 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 218,376 bytes en nog 35 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/avp.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het is digitaal gesigneerd. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Avp.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run). Avp.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

  • Als avp.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk. Bestandsformaat is 21,504 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 20,992 bytes en nog 5 varianten. Bestand avp.exe is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run). Avp.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als avp.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk. Bestandsformaat is 590,336 bytes (90% van alle voorkomende bestanden) of 1,583,104 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run). Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Avp.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als avp.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk. Bestandsformaat is 227,856 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 200,768 bytes.
  • Als avp.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 26,116 bytes.
  • Als avp.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,639 bytes.
  • Als avp.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,868 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
85 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

avp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.