Home > Bestanden > Azureus.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Azureus fout

Azureus.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Azureus.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Azureus.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Vuze. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Azureus.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Azureus.exe bestandsinfo

Het proces Vuze of Azureus hoort bij de software Azureus Vuze of Vuze of BitTyrant van Vuze of Aelitis (www.vuze.com) of Azureus Software..

Omschrijving: Windows heeft Azureus.exe niet nodig. Azureus.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - e.g. C:\Program Files\Azureus\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 254,976 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 232,896 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/azureus.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Azureus.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Azureus.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Azureus.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Azureus.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Azureus scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.