Home > Bestanden > B2CNotiAgent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een B2CNotiAgent fout

B2CNotiAgent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of B2CNotiAgent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om B2CNotiAgent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update B2C NotiAgent LGMobile Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat B2CNotiAgent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

B2CNotiAgent.exe bestandsinfo

Het proces B2C NotiAgent LGMobile Application of B2C NotiAgent MFC hoort bij de software B2C NotiAgent LGMobile Application of B2C NotiAgent MFC van LG Electronics (www.lg.com)..

Omschrijving: Windows heeft B2CNotiAgent.exe niet nodig. B2CNotiAgent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 182,208 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 404,568 bytes, 300,992 bytes of 317,368 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/b2cnotiagent.exe.html 
De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. Er is geen bestandsinformatie. Onzichtbaar bestand. B2CNotiAgent.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Als B2CNotiAgent.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 179,536 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 300,992 bytes of 182,208 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Onzichtbaar bestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als B2CNotiAgent.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het B2CNotiAgent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over B2CNotiAgent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

B2CNotiAgent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.