Home > Bestanden > Babylon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Babylon fout

Babylon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Babylon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Babylon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Babylon Information Tool. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Babylon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Babylon.exe bestandsinfo

Het proces Babylon Information Tool of Babylon Translation Application hoort bij de software Babylon Client of Babylon Translator van Babylon (www.babylon.com)..

Omschrijving: Babylon.exe is onderdeel van de Babylon vertaal software. Vertaal software vertaalt teksten van de ene taal in de andere. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Babylon.exe niet nodig. Babylon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - common is C:\Program Files\Babylon\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,655,272 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 2,433,086 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/babylon.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand Babylon.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand Babylon.exe is digitaal gesigneerd. Babylon.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Babylon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Babylon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Babylon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Babylon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.