Home > Bestanden > BabylonToolbar.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BabylonToolbar fout

BabylonToolbar.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BabylonToolbar.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BabylonToolbar.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Babylon LTD. Certified Product. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BabylonToolbar.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BabylonToolbar.dll bestandsinfo

Het proces Babylon LTD. Certified Product hoort bij de software Babylon toolbar on IE of Babylon Toolbar of Babylon toolbar of MyBabylon toolbar van Babylon BHO (www.babylon.com) of Babylon (www.babylon.com)..

Omschrijving: Windows heeft BabylonToolbar.dll niet nodig. Bestand BabylonToolbar.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 270,960 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 225,720 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/babylontoolbar.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B. Bestand BabylonToolbar.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand BabylonToolbar.dll is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. BabylonToolbar.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BabylonToolbar.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BabylonToolbar.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BabylonToolbar.dll, deel je kennis dan en help anderen.

BabylonToolbar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.