Home > Bestanden > BAE.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BAE fout

BAE.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BAE.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BAE.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BAE.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BAE.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BAE.dll bestandsinfo

Het proces BAE.dll hoort bij de software Browser Address Error Redirector of URL Assistant of Browser Address Error van Dell (www.dell.com) of Gateway (www.gateway.com) of Your Company Name of Packard Bell of Sony (www.sony.com)..

Omschrijving: De "Browser Address Error Redirector" is een mooie naam voor een module die Internet Explorer automatisch naar een vooraf bepaalde locatie stuurt als u een ongeldig webadres invoert. Hoewel sommigen van mening zijn dat dit een gemak is, vinden anderen het vervelend als de gebruiker hierdoor op een specifieke pagina terrecht komt zonder zijn/haar toestemming. Dit soort van add-ons wordt vaak geïnstalleerd op PS's van grote bedrijven (zoals Dell), die worden gecompenseerd door de sites waarnaar de verzoeken worden omgeleid.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft BAE.dll niet nodig. BAE.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 of in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 98,304 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 94,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bae.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is CA6319C0-31B7-401E-A518-A07C3DB8F777. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BAE.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BAE.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
121 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BAE.dll, deel je kennis dan en help anderen.

BAE scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.