Home > Bestanden > basfipm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een basfipm fout

Basfipm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of basfipm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om basfipm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Broadcom ASF IP monitoring Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat basfipm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Basfipm.exe bestandsinfo

Het proces Broadcom ASF IP monitoring service hoort bij de software Broadcom ASF Management of Broadcom ASF IP monitoring service of Broadcom ASF Management Applications van Broadcom (www.broadcom.com)..

Omschrijving: basfipm.exe wordt geïnstalleerd op computers met netwerkkaarten van Broadcom. Dit programma is een essentieel onderdeel van de software die nodig is om je netwerkkaart goed te laten functioneren. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je netwerkkaart niet goed meer werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft basfipm.exe niet nodig. Bestand basfipm.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 77,824 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 73,728 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/basfipm.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Basfipm.exe is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als basfipm.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het basfipm.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over basfipm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

basfipm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.