Home > Bestanden > BATINDICATOR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BATINDICATOR fout

BATINDICATOR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BATINDICATOR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BATINDICATOR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HP BATTERY INDICATOR. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BATINDICATOR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BATINDICATOR.exe bestandsinfo

Het proces HP BATTERY INDICATOR hoort bij de software HP MAINSTREAM KEYBOARD of HP Keyboard van Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft BATINDICATOR.exe niet nodig. BATINDICATOR.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,068,992 bytes (82% van alle voorkomende bestanden) of 2,095,616 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/batindicator.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Bestand BATINDICATOR.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). BATINDICATOR.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BATINDICATOR.exe. Controleer daarom het BATINDICATOR.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BATINDICATOR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BATINDICATOR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.