Home > Bestanden > batlogex.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een batlogex fout

Batlogex.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of batlogex.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om batlogex.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BATLOGEX.DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat batlogex.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Batlogex.dll bestandsinfo

Het proces BATLOGEX.DLL hoort bij de software ThinkPad Presentation Director of IBM ThinkPad Battery of IBM ThinkPad Presentation of ThinkPad-Präsentationsdirektor of IBM ThinkPad Presentation Director of Adobe Shockwave (versie 11) van onbekend..

Omschrijving: batlogex.dll is geïnstalleerd op laptops van IBM. Dit programma houdt de activiteiten van de batterij van je laptop bij in een logboek, wat behulpzaam kan zijn bij het beheren van de batterij. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft batlogex.dll niet nodig. Batlogex.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 208,896 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/batlogex.dll.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand batlogex.dll is geen Windows systeembestand. Batlogex.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als batlogex.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het batlogex.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over batlogex.dll, deel je kennis dan en help anderen.

batlogex scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.