Home > Bestanden > BCSSync.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BCSSync fout

BCSSync.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BCSSync.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BCSSync.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Office. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BCSSync.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BCSSync.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Office (versie 2010 component) of Microsoft Office Professional Plus (versie 2010) hoort bij de software Microsoft Office Professional Plus (versie 2010) of Microsoft Office Shared (versie 64-bit Setup) of Microsoft Office Professional of Microsoft Office Outlook (versie 2010) of Microsoft Office Single Image van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft BCSSync.exe niet nodig. Bestand BCSSync.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 91,520 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 83,312 bytes of 89,184 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bcssync.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 5% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BCSSync.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BCSSync.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BCSSync.exe, deel je kennis dan en help anderen.

BCSSync scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.