Home > Bestanden > bdss.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bdss fout

Bdss.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bdss.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bdss.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update bdss.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bdss.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bdss.exe bestandsinfo

Het proces bdss.exe hoort bij de software BitDefender Scan Server of X-COM Interceptor of DeepBurner of BitDefender Antivirus Plus (versie v10) of PC Study Bible of My Book Device Driver van SOFTWIN (www.bitdefender.com)..

Omschrijving: Dit is een essentiëel component van het BitDefender antivirus-product, een van de vele antivirus-programma's beschikbaar voor de bescherming van uw computer tegen virussen en andere malware. Dit proces kan veel CPU-tijd verbruiken als BitDefender bestanden scant in real-time, en moet niet worden uitgeschakeld of de bescherming die het programma zelf biedt, wordt in gevaar gebracht.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft bdss.exe niet nodig. Bestand bdss.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mainly C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\ of C:\Program Files\Common Files\BullGuard\BullGuard Scan Server\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 81,920 bytes (90% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes of 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/bdss.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand bdss.exe is geen Windows systeemcomponent. Bdss.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bdss.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het bdss.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bdss.exe, deel je kennis dan en help anderen.

bdss scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.